cimer szines k

 

Pannon Egyetem
Műszaki Informatikai Kar
8200 Veszprém, Egyetem Utca 10.

A Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara
háromfordulós, országos programozási versenyt hirdet

„Bakonyi Bitfaragó Bajnokság”

címmel középiskolások számára.

A verseny célja

Ne csak használjuk, értsük és irányítsuk egyre okosabb eszközeinket. Izgalmas problémák közös megoldásán keresztül tanuljunk, gondolkodjunk, tervezzünk, programozzunk, és esetleg értékes díjakat nyerjünk.

Kiknek szól a versenyfelhívás?

2-4 fős középiskolás diákból álló csapatokat várunk. Külön értékeljük, ha a csapat tagjai nem tanulnak iskolai keretek között kiemelten informatikát, ezért jelezzétek a regisztrációnál, ha nincs a csapatotokban informatika tagozatos diák.

Hogyan lehet jelentkezni?

A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2014. szeptember 15-től, a http://verseny.mik.uni-pannon.hu oldalon a csapat adatainak megadásával tudtok. A munkátokat általatok választott mentorok segíthetik. Mentort felkérhettek a saját iskolátokból, a környezetetekből, vagy a verseny honlapján közzétett oktatók, PhD és MSc hallgatók közül.

A verseny menete

A verseny három fordulóból áll.

I. Erőgyűjtés

On-line pontgyűjtő csapatverseny, amelyben több héten keresztül különböző nehézségű és pontszámú feladatokat lehet megoldani. A felkészüléshez a http://verseny.mik.uni-pannon.hu oldalon tananyagokat és mintafeladatokat teszünk közzé. A csapatok az összegyűjtött pontszámukat továbbviszik a következő szakaszba.

II. Összemérés

2014. november 08-án 14-17h-ig tartó online forduló. A feladatok az erőgyűjtésen tanultakra épülnek, és az eredmények alapján 8 csapat jut tovább a harmadik szakaszba.

III. Erőpróba

Erre a fordulóra a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán kerül sor 2014. november 29-én Veszprémben. Résztvevői az előző fordulóból továbbjutott, legtöbb pontot szerzett csapatok.

Az egyes fordulók részletes szabályait az adott forduló megkezdése előtt hirdetjük ki.

Az eredményes versenyzők elismerése

dij

1. díj: Samsung Galaxy S4 okostelefon a nyertes csapat minden tagjának

2. díj: Google Nexus 7.2 Tablet a csapat minden tagjának

3. díj: Samsung Galaxy Tab 3 7.0 a csapat minden tagjának

 

A döntőbe jutott csapatok minden tagja meghívást kap a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara által szervezett informatikai nyári táborba.

 

A versenyre nevezni a honlapon történő regisztráció útján lehet 2014. szeptember 15-től.

Nevezési határidő: 2014. október 30-ig folyamatosan.

Nevezési díj: nincs.

A szervezők elérhetősége:

Lipovits Ágnes
mobil: 30/986-6974
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sikeres versenyzést kívánunk mindenkinek!

A verseny szervezői

 

infoblokk kedv final felso cmyk ESZA
Copyright